Portland Central - Kurt Davidson
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Serving Locally. Selling Globally.

  Featured Listings

  Homes You Might Like

  I ri - 5 578 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  5 ba
  metra katrorë
  ac
  4301 NE COUCH ST, Portland, OR 97213

  Listing Courtesy Of: Keller Williams PDX Central, C. Morgan Davis
  I ri - 7 427 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (238d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  3811 NE FLANDERS ST, Portland, OR 97232

  Listing Courtesy Of: Keller Williams PDX Central, Rod McAdams
  I ri - 5 554 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  7016 SW 7TH AVE, Portland, OR 97219

  Listing Courtesy Of: Keller Williams PDX Central, Brandon King
  I ri - 5 917 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (233d)
  4 bd
  1 ba
  metra katrorë
  ac
  102 NE 45TH AVE, Portland, OR 97213

  Listing Courtesy Of: Keller Williams PDX Central, Omar Torres
  I ri - 5 964 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  5930 SE 23RD AVE, Portland, OR 97202

  Listing Courtesy Of: Keller Williams PDX Central, Stephanie Sherman
  I ri - 18 708 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (505d)
  ac
  3186 Orchard Heights Rd NW, Salem, OR 97304

  Listing Courtesy Of: COLDWELL BNKR/COMMERCIAL DIV, 503-587-4777, ALEX RHOTEN
  My Blog

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Kurt Davidson
  Numri i licencës: 201215354
  Davidson Home Group

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bv3c1jooe9tfvvuor3r0.jpg
  Portland Central
  919 NE 19th Ave Suite 100 Portland, OR 97232
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.